zondag 6 oktober 2013

Geen woord dat rijmt op herfst...

Het is herfst!


Niet zo fijn als de zomer en de lente.. Maar toch ook leuk :) Dat betekent minder mooi weer, dus minder buiten zitten, dus meer binnen zitten, dus meer knutsel..
Afgelopen weekend heb ik een heerlijk middagje met mijn lieve zus gehad om de herfst in te luiden. 's Ochtends alvast op de fiets een hele buit herfstspulletjes bij elkaar gezocht (op kosten van de gemeente), waarvan lief vriendje 95% heeft verzameld. Wat we nog misten hebben we bij de Intratuin gehaald.. en nog wat extra pompoentjes.. en kussens.. en plantjes.. Nou ja, we hebben in ieder geval Mark Rutte zijn zin gegeven en ons zuurverdiende geld uitgegeven, het was dus allemaal voor het welzijn van de samenleving ;) Al die spulletjes zijn onderstaande krans geworden!

Verder leuk aan de herfst? Lekker door de gevallen blaadjes wandelen, binnen zitten terwijl het regent, bruine laarsjes, appeltaart, Halloween (naar Walibi met hysterische grieten.. :P) en gezellige pompoentjes in huis :)En oh ja, wat de titel betreft.. Er zijn misschien wel woorden die op herfst rijmen, maar die bestaan eigenlijk niet.. :P

1 opmerking:

  1. Met de natte dagen in de herfst,
    branden de kaarsjes het scherpst,
    en de gezelligheid het sterkst.

    BeantwoordenVerwijderen