zondag 24 november 2013

Swohp ;)

In de wereld van het bloggen worden regelmatig swaps georganiseerd, waarbij je cadeautjes uitwisselt met een bepaald thema. Het leek me wel leuk om me uit te laten dagen in zo'n swap. Dreamstuff organiseerde een herfstswap met het thema, jawel, herfst! ;)
Je wordt gematcht met iemand anders die met hetzelfde thema en hetzelfde budget iets voor jou moet maken, en het is natuurlijk je doel om iets te maken dat de ander ook echt leuk vind... en leuk is om te maken :) 

Dus, herfst...

Ik heb natuurlijk sowieso een uiltje gemaakt, in bruin en oranje, dat is 'Kobi' geworden. Verder heb ik lavendelzakjes gemaakt met het laatste beetje lavendel uit Spanje (zie mijn oude berichtje), maar dan met herfstige stofjes. 

Tijdens de vakantie in Zuid-Engeland heb ik leuke knutselfrutselspulletjes gevonden, een paar leuke stempels en mooi karton. Ik had 1 stempel al een keer eerder getest, nu heb ik twee andere uitgeprobeerd, en wat een lieve kaartjes zijn het geworden (al zeg ik het zelf...). Normaal gesproken kleur ik ze met waterverf, maar nu heb ik aquarelpotlodem geprobeerd, uit een goeiedoelwinkel in Engeland. Dat gaat een stuk sneller met mooi resultaat, het enige nadeel is dat je niet zo goed kan mengen als met waterverf, maarja, de herfstkleurtjes zijn gelukt!


Ik heb eens gezien dat je met houten wasknijpers, magneet- en kleurtjesplakband leuke fotohoudertjes kan maken voor op de koelkast. Dus dat heb ik ook eens uitgeprobeerd, met groene en bruine tape (jaja, herfstthema), en zolang je twee wasknijpers per foto gebruikt, werkt het nog ook! 
En last but not least heb ik twee papieren zakjes gemaakt met daarin zaadjes van onze eigenste zonnebloemen en pompoenen! En meteen ontdekt dat je papier kunt naaien met de naaimachine :)

En omdat mijn swapmaatje mailde dat ze houdt van stofjes met leuke printen, heb ik er nog stukken stof bijgedaan. Dus dit is het complete pakketje geworden. In een dikke envelop naar Belgie en wachten op mijn pakketje...
Een paar dagen later kreeg ik mijn cadeautjes... Het was een helemaal zelfgemaakt dekentje voor op de bank. En verder nog twee byebee-mokken, chocolaatjes en zaadjes voor waterkers. En een hele leuke bedankmail van mijn swap-maatje :)

Conclusie: leuk om te doen en leuk om te krijgen! Dankjewel Janet voor het organiseren!


Xx

 

2 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooi pakket! Dankjewel voor je enthousiaste deelname aan de swap.
    En bedankt voor je Londen tip, ik ga op zoek naar de kralenwinkel en de markten!

    BeantwoordenVerwijderen