woensdag 5 september 2012

Eigenaars gezocht! Oftewel owlowners :)

Owls for sale!


Ik heb weer een hele bunch uiltjes afgemaakt vorige week :)
New feature op mijn site: een nieuwe pagina (zie linksboven, of hier) met alle uiltjes!
Ik heb nu van alles uitgeprobeerd, kraaltjes, belletjes, lintjes.. Katoen, vilt, zijde.. En het is allemaal leuk! Ik ben vooral blij met mijn Delfts uiltje en mijn King Lao :) ... Maar eigenlijk zijn ze allemaal favorietjes :P
King Lao :)
Delfts uiltje

 Na alle superenthousiaste reacties van iedereen, heb ik besloten de uiltjes te verkopen!
Dus als je een vriendje zoekt voor aan je sleutels of aan de tas, kun je bij mij terecht! Als cadeautje met bijpassende cadeau-verpakking wordt hij tot nu toe ook goed ontvangen (zie mijn vorige post, Suus was blij :D), dus als je het even niet meer weet, bestel je gewoon een customized uiltje! Ik heb nu zelfs speciale stofjes om de uiltjes de kerstboom te laten versieren, aan de paastakken te hangen of in een herfststuk te verwerken!
Alles is met de hand gedaan, alleen (en zo eerlijk ben ik wel :)) de leebeltjes maak ik met de naaimachine. En natuurlijk het allebelangrijkste: ieder uiltje is uniek en custom-made! :) Mijn eerste officiele bestelling voor twee uiltjes is al binnen, ik ben al aan 1tje begonnen, het middelste puntmutsje van de drie hieronder. Voor wie en van wie? Dat blijft nog even geheim...Voor de bestelde uiltjes had ik nieuwe stofjes nodig, dus dan zit er niets anders op.. Weer lekker naar Roermond, stofjes en frutsels zoeken! Mijn favorietste aanwinst? Hangertjes van zilver(kleurig)e blaadjes! Ik hoop ze snel te laten zien, onder een uiltje natuurlijk!


Bestelinfo
Bestellen kan gewoon via een mailtje. Als je precies in je hoofd hebt hoe hij eruit moet komen te zien, kan ik hem maken zoals je wil! Of je zegt hoe hij er ongeveer uit moet zien of voor wie hij bestemd is, een bepaalde stof, stijl of met een thema.. Of je laat het helemaal aan mij over.. Alles is mogelijk! Ik kan zelfs een bijpassend (en ook zelfgemaakt) cadeau-doosje erbij maken.
De prijs verschilt per uiltje, dus ik geef je een prijs via een e-mail. Ik vraag niet veel meer dan een onkostenvergoeding (gelukkig leid ik een dubbelleven als promovendus :), dus ik hoef niet van m'n hobby te leven..), en je bent natuurlijk niet verplicht tot aankoop als je me om informatie hebt gevraagd!

2 opmerkingen: